Webshop   Dieren   Rund   Rasbepaling Gemengd Ras

R895 Rasbepaling Gemengd Ras

Achtergrond

Deze test is gebaseerd op het DNA-profiel (dit DNA-profiel is gelijk aan het DNA-profiel dat voor afstamming gebruikt wordt). Het DNA-profiel van een rund kan in een statistische analyse worden gebruikt om de aanwezigheid van twee of meer rassen in de herkomst te voorspellen. De vererving van een gemengd ras rund kan variëren in complexiteit van de meest eenvoudige eerste generatie kruising van twee dieren tot een rasbepaling van runderen die vrij in het wild leven.

Deze test is niet geschikt om te bepalen of een rund 100% raszuiver is.

Test specifieke informatie

-

Leeftijd

-

Doorlooptijd

U kunt het resultaat normaal gesproken binnen 20 werkdagen verwachten. Deze doorlooptijd geldt vanaf het moment dat wij zowel het monster als het volledig ingevuld- en ondertekend inzendformulier ontvangen hebben.

Locatie van ziekte of kenmerk

-

Ras afhankelijkheid

Deze test is rasafhankelijk en beschikbaar voor de volgende rassen: Blonde D'Aquitaine, Belgisch Blauw, Brandrode runderen, Charolais, Dexter, Holstein Frisian, Groninger Blaarkop, Galloway, Heckrund, Hereford, Holstein, Limousin, Lakenvelder, Marchigiana, Maas Rijn Ijssel, Schotse Hooglander, Verbeterd Roodbont, Wagyu, Waldviertler Blondvieh, Dahomey. Aanvullende achtergrondinformatie is beschikbaar in de FAQ

Monster materiaal

Voor dit onderzoek worden de volgende materialen geaccepteerd: Haar, Bloed EDTA, Bloed Heparine, Sperma. Indien u ander materiaal wenst in te sturen adviseren wij u eerst contact met het Dr. Van Haeringen Laboratorium op te nemen.

Resultaat

Niet van toepassing

Vererving

-

Ernst van de aandoening

-

 
Rund

Rasbepaling Gemengd Ras

Code R895
€ 96,20 (incl. 21% BTW)
€ 79,50 (excl. BTW)
Aantal