Vind eenvoudig de DNA-test voor uw ras!

24-02-2016

Vanaf heden kunt u in onze webshop zeer eenvoudig die ene test vinden, welke geschikt is voor het ras van uw dier.

Een zoekfunctie gaat u assisteren in het vinden van dé juiste DNA-test in ons uitgebreide aanbod DNA-testen. Deze zoekfunctie is te vinden in onze webshop op de diverse dierenpagina’s.

U voert eenvoudig het gevraagde ras in en alle DNA testen worden weergegeven die voor het gevraagde ras beschikbaar zijn. Belangrijk: tevens worden de DNA-testen getoond die niet rasspecifiek, maar wel algemeen van toepassing zijn voor het gevraagde ras. Met het uitzetten van dit vinkje worden de niet rasspecifieke testen niet meer weergegeven.

De getoonde lijst met DNA-testen bevat naast de naam van de test: rassen , de prijs en meer informatie. Deze informatie is beschikbaar door op de "(i)" te klikken. Een extra regel met informatie geeft u direct een goed algemeen beeld van de test. Indien u nog meer gedetailleerde informatie wenst, kunt u eenvoudig op "Meer informatie…" klikken in de getoonde tekst. U gaat dan naar de pagina met alle beschikbare informatie over deze test. Terugkeren naar het overzicht met zoekresultaten is eenvoudig met "teruggaan naar de vorige pagina".

Na het vinden van de correcte test kunt u deze bestellen met het winkelwagentje. De test wordt toegevoegd aan uw bestellingen en na inloggen (of registreren) kunt u het bestelproces eenvoudig voltooien.

Met deze nieuwe service vertrouwen we erop dat u eenvoudig een benodigde test kunt gaan vinden!

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.