Webshop   Dieren   Rund   Bovine GGP HD Vleesvee (Geneseek)

R626 Bovine GGP HD Vleesvee (Geneseek)

Achtergrond

De GGP HD vleesvee chip van Geneseek bevat ongeveer 150.000 SNPs welke een combinatie zijn van de meest informatieve SNPs van de Illumina 7k, 50k en 770k BeadChips. De chip bevat alle SNPs die routinematig worden gebruikt voor afstammingscontrole en bevat daarnaast voldoende SNPs voor een krachtige genomic coverage. Dit chip is hiernaast aangevuld met een breed scala aan erfelijke varianten, Alfa Mannosidosis, Calpaine, Vachtkleur, DUN, kween en vele anderen. Voor een aantal testen worden extra royaltykosten in rekening gebracht. Voor een compleet overzicht van alle erfelijke varianten en voor informatie over de royalty-afdracht kunt u contact met ons opnemen.

Test specifieke informatie

Meerdere mogelijkheden zijn aanwezig met betrekking tot Illumina BeadChips. Door middel van onze samenwerking met Geneseek bestaat de mogelijkheid om naast de BeadChips die standaard beschikbaar zijn, eveneens op maat ingericht chips aan te bieden. Dit betreft zowel de Geneseek produkten als uw eigen samengestelde set markers.

De meerderheid van de Illumina BeadChips gaat uit van een structuur waarbij 24 monsters gelijktijdig geanalyseerd worden. Dit betekent, dat in een aantal gevallen minimumeisen van toepassing kunnen zijn op het aantal monsters dat ingezonden wordt. Deze minimumeisen zijn niet van toepassing op BeadChips die frequent uitgevoerd worden.

Afhankelijk van de prijsstelling kan het zijn dat een herhaling van een test in het tarief inbegrepen is. Dit is tevens afhankelijk van het monstertype en/of de kwaliteit van het aangeleverde DNA. In principe kunnen wij de BeadChips met vrijwel alle monstermaterialen uitvoeren.

Hiernaast kunnen wij BeadChips aanbieden voor alle soorten, op voorwaarde dat sequentieinformatie beschikbaar is.

Wij verzoeken u, contact op te nemen bij inzending van monsters.

Leeftijd

-

Doorlooptijd

U kunt het resultaat normaal gesproken binnen 10 werkdagen verwachten. Deze doorlooptijd geldt vanaf het moment dat wij zowel het monster als het volledig ingevuld- en ondertekend inzendformulier ontvangen hebben.

Locatie van ziekte of kenmerk

-

Ras afhankelijkheid

Voor deze test worden monsters van alle rassen geaccepteerd.

Monster materiaal

Voor dit onderzoek worden de volgende materialen geaccepteerd: Bloed EDTA, Bloed Heparine, Haar, Sperma, Weefsel. Indien u ander materiaal wenst in te sturen adviseren wij u eerst contact met het Dr. Van Haeringen Laboratorium op te nemen.

Resultaat

Niet van toepassing

Vererving

-

Ernst van de aandoening

-

 
Rund

Bovine GGP HD Vleesvee (Geneseek)

Code R626
Niet verkrijgbaar via de webshop, neem s.v.p. contact met ons op voor de prijs
Vraag prijsinformatie