Webshop   Dieren   Voedsel en Overig   Soort Identificatie Schaap Geit (Kwant.)

E666 Soort Identificatie Schaap Geit (Kwant.)

Achtergrond

Om vast te stellen of een specifieke diersoort in een product aanwezig is, zijn DNA-testen beschikbaar. Deze DNA-testen stellen specifiek vast of de genoemde diersoorten aanwezig zijn in een product. Deze test biedt een tweetal soorten als combinatietest aan, dit is de combinatie Schaap en Geit.

Voor een compleet overzicht van al onze testen voor Soort Identificatie verwijzen we u graag naar ons overzicht Voedsel en Overig -Voedselveiligheid.

Test specifieke informatie

De test voor SoortID is gebaseerd op een kit, die door de toeleverancier gevalideerd is met een detectielimiet van 0,01% verontreiniging.

Leeftijd

-

Doorlooptijd

U kunt het resultaat normaal gesproken binnen 3 werkdagen verwachten. Deze doorlooptijd geldt vanaf het moment dat wij zowel het monster als het volledig ingevuld- en ondertekend inzendformulier ontvangen hebben.

Locatie van ziekte of kenmerk

-

Ras afhankelijkheid

Voor deze test worden monsters van alle rassen geaccepteerd.

Monster materiaal

Voor dit onderzoek worden de volgende materialen geaccepteerd: Vlees (rauw of verwerkt). Indien u ander materiaal wenst in te sturen adviseren wij u eerst contact met het Dr. Van Haeringen Laboratorium op te nemen.

Resultaat

Niet van toepassing

Vererving

-

Ernst van de aandoening

-

 
Voedsel en Overig

Soort Identificatie Schaap Geit (Kwant.)

Code E666
Niet verkrijgbaar via de webshop, neem s.v.p. contact met ons op voor de prijs
Vraag prijsinformatie