Webshop   Dieren   Vogel   Kwaliteitskenmerken duif

B380 Kwaliteitskenmerken duif

Achtergrond

Dit pakket testen bevat meerdere DNA-markers voor een aantal kwaliteitskenmerken.De DNA-markers kunnen getypeerd worden op dieren in elke leeftijd. Informatie over individuele testen is elders beschikbaar op deze website. Het Combinatie Pakket bevat de volgende kwaliteitskenmerken:
• Kwaliteitskenmerk duif LDHA
• Kwaliteitskenmerk duif DRD4-1 Bst4CI
• Kwaliteitskenmerk duif DRD4-2 MnlI

VHLGenetics initieert een strategie om meerder DNA-markers voor genetische vooruitgang in een combinatiepakket aan te bieden. Deze mogelijkheden zijn ontstaan vanuit technische aanpassingen in de uitvoering van DNA-testen.

Deze technologie opent de mogelijkheid om op basis van individuele wensen DNA-markers toe te voegen. Wij verzoeken u over uw specifieke wensen contact met ons op te nemen.

Test specifieke informatie

-

Leeftijd

-

Doorlooptijd

U kunt het resultaat normaal gesproken binnen 10 werkdagen verwachten. Deze doorlooptijd geldt vanaf het moment dat wij zowel het monster als het volledig ingevuld- en ondertekend inzendformulier ontvangen hebben.

Locatie van ziekte of kenmerk

-

Ras afhankelijkheid

Voor deze test worden monsters van alle rassen geaccepteerd.

Monster materiaal

Voor dit onderzoek worden de volgende materialen geaccepteerd: Bloed EDTA, Bloed Heparine, Veer, Weefsel. Indien u ander materiaal wenst in te sturen adviseren wij u eerst contact met het Dr. Van Haeringen Laboratorium op te nemen.

Resultaat

Niet van toepassing

Vererving

-

Ernst van de aandoening

-

 
Vogel

Kwaliteitskenmerken duif

Code B380
€ 66,55 (incl. 21% BTW)
€ 55,00 (excl. BTW)
Aantal