Webshop   Dieren   Rund   Beta Casein Protein Test (geen DNA)

R533 Beta Casein Protein Test (geen DNA)

Achtergrond

Zes eiwitten in melk maken voor circa 90% de samenstelling van melk uit (Alfa S1 caseïne, Alfa S2 caseïne, Beta caseïne, Kappa caseïne, Alpha lactalbumine en Beta lactoglobuline). Deze eiwit test voor Beta caseïne detecteert de concentratie van het eiwit voor Beta caseïne A2 in melk in vergelijking met Beta caseïne A1 en B.

Test specifieke informatie

Binnen onze organisaties zijn drie verschillende testen voor Beta Caseïne beschikbaar. We bieden een eenvoudige DNA-test (testcode R534) en een uitgebreide DNA-test (testcode R535) aan. Deze derde eiwit-test is gericht op de vaststelling of eiwitvariant A2 meer dan 99% aanwezig is in commerciële melk.

Leeftijd

Deze test geeft informatie over de samenstelling van de melk. Invloed van een bepaalde levensfase is verder niet van toepassing.

Doorlooptijd

U kunt het resultaat normaal gesproken binnen 20 werkdagen verwachten. Deze doorlooptijd geldt vanaf het moment dat wij zowel het monster als het volledig ingevuld- en ondertekend inzendformulier ontvangen hebben.

Locatie van ziekte of kenmerk

De melk is aanwezig in het uier.

Ras afhankelijkheid

Voor deze test worden monsters van alle rassen geaccepteerd.

Monster materiaal

Voor dit onderzoek worden de volgende materialen geaccepteerd: Melk. Indien u ander materiaal wenst in te sturen adviseren wij u eerst contact met het Dr. Van Haeringen Laboratorium op te nemen.

Resultaat

Melkkwaliteit is gebaseerd op veel kenmerken. Voor elk kenmerk wordt een apart testresultaat toegezonden

Vererving

Genetische factoren die invloed hebben op de melk vererven op diverse manieren, afhankelijk van de combinatie die in een dier aanwezig is. Sommige varianten zijn dominant, terwijl andere factoren recessief vererven.

Ernst van de aandoening

-

 
Rund

Beta Casein Protein Test (geen DNA)

Code R533
€ 181,50 (incl. 21% BTW)
€ 150,00 (excl. BTW)
Aantal